fbpx
ODABERITE JEZIK / CHOOSE LANGUAGE
Jezik
0
Korpa
Navigacija
KATEGORIJE
Kategorije

Nisu pronađeni proizvodi koji odgovaraju vašem odabiru.

Slide TESTIMONIALS

Sve pohvale za Slađanu i cijeli tim. Ne postoji nemoguće ukoliko postanete njihov član i ne postoji dug period za ostvarenje ciljeva. Atika tačno zna kome, šta i koliko treba da bi ostvarili svoj cilj. Držim fige za što više članova, ne samo zbog Atike ili profita, nego zbog svih ljudi koju su nesrećni i nezadovoljni, a kojima je potrebna vaša pomoć da na život gledaju drugim očima i da budu zadovoljni sobom. Samo tako nastavite!

MAJA BAJIĆ RUDINAC
Slide TESTIMONIALS

Odličan tim, uvek na usluzi. Nema čarobnih tabletica ni čajeva. Sve je u pojedincu i njegovoj volji da se pokrene i uz svesrdnu pomoć ekipe da doživi željenu promjenu.

SVETLANA CALIJA
Slide TESTIMONIALS

Ostajem vječno zahvalna Atici, ne samo da je promjenila moj izgled već je promjenila i moj stav i mišljenje o mom tijelu, a to je daleko veći uspjeh. Dok budem u mogućnosti, a nadam se još dugo, biću član ove jedinstvene, predivne grupe!

KRISTINA ADAMOVIĆ
Slide TESTIMONIALS

Nešto što me motivisalo da svaku veče ustanem iz polu-ležećeg položaja, obujem patike i uradim nešto korisno za sebe, a da mi nikada ne bude mrsko. Nešto što je osobu koja vježbe ni na slici nije mogla gledati, podigne i motiviše, i sve to još radi sa takvim elanom i voljom. Nije to do vježbanja i izgleda, to je do koncepta rada i do pristupa svakoj osobi!

RADA NOVKOVIĆ
Slide TESTIMONIALS

Četiri mjeseca sam bila član Atike, pomogla mi je da se pokenem i napokon uradim nešto sa sobom. Prezadovoljna sam i hvala vam najljepša. Ne postoje prave riječi kojima bih vam mogla opisati koliko ste mi pomogli. Uvijek ste bili tu za mene, podržavali me i trudili se da mi objasnite kako i na koji način. Sve pohvale i preporuke!

AZRA VUKALIĆ
02
01
03
NAJPOPULARNIJI KOZMETIČKI PROIZVODI

Samo za one koji žele

V.I.P. tretman!

Ugrabi popuste, specijalne ponude i prisustvuj na premijerama naših novih proizvoda!
Select your currency
BAMBiH konvertibilna marka
EUR Euro