fbpx
Wellness za tijelo
Wellness za kožu
Wellness za psihu
Jezik
Navigacija

Uslovi korištenja

Uslovi kupovine

ONLINE PROGRAMI

Narudžba online programa se vrši nakon konsultacija sa agentom prodaje putem sajta, maila ili zvaničnih profila na društvenim mrežama firme. Kako bi agent prodaje mogao da preporuči adekvatan program, klijent je dužan da pruži podatke o svom cilju, zdravstvenom stanju i preferencijama. Nakon toga, klijent dobija detaljan opis programa te biva obaviješten o cijeni i metodama uplate.

Plaćanje

Način plaćanja

Za kupovinu putem sajta ATIKA moguće je plaćanje:

PLATNIM KARTICAMA

Za plaćanje platnim karticama potrebno je da znate da je tajnost Vaših podataka zaštićena i osigurana upotrebom SSL enkripcije.

Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi spriječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa. Sva plaćanja platnim karticama će biti obavljena u konvertibilnim markama (BAM). Ukoliko se plaća platnim karticama inostranih Banaka izdavalaca, iznos transakcije će biti konvertovan u settlement valutu Banke (EUR) prema važećem kursu Centralne banke.

Pri zaduživanju Vaše platne kartice, već konvertovan iznos će se konvertovati u Vašu lokalnu valutu, prema kursu koji primjnjuju operatori platnih kartica. Navedena cijena u konvertibilnim markama koja je navedena na sajtu je informativnog karaktera i zbog navedenih konverzija moguće je da dođe do odstupanja od iste.

Online program

Bih i Srbija

Uplate unutar dvije navedene države vrše se na tri načina:

1. Uplatom na tekuće račune firme, klasičnom uplatnicom u poštama ili bankama.
2. Elektronskim bankarstvom.
3. Kreditnom ili debitnom karticom.

Ostale države:

Metode uplate za ostale države su:
1.Uplata karticom.

Povrat novca

POVRAT – ODUSTANAK ILI KOREKCIJA NARUČENE USLUGE

Korekcija usluge (online programa) se vrši upitom na dotadašnje mjesto komunikacije ( platforma, mail ili zvanične stranice firme) a na nju imate pravo:

1. Ako je tokom programa došlo do bolesti, promjene u dnevnim obavezama ili planovima, Atika tim će korigovati postojeći režim ishrane i psihološke podrške i prilagoditi ga novonastaloj situaciji.
2. Ako je tokom programa došlo do trudnoće, tim će vas bez novčane naknade prebaciti na program za trudnice, koji ispunjava vaše potrebe.
3. Ako plan koji ste dobili ne odgovara vašim potrebama a vaš zahtjev za korekcijama odgovara opštim pravilima nutricionizma, fitnesa i medicine, nutricionista će u dogovoru sa vama korigovati sporne dijelove.
4. Ako se nalazite na programu za trudnice a u međuvremenu je došlo do porođaja, tim će vas bez dodatne naknade momentalno prebaciti na program za porodilje.

Povrat novca se vrši upitom na dotadašnje mjesto komunikacije ( platforma, mail ili zvanične stranice firme) a na njega imate pravo:

1. Ako dobijena usluga ne odgovara opisu, sadržaju ili konceptu koji je agent prodaje naveo prilikom konsultacija.
2. Ukoliko zaposleni Atike odbijaju da koriguju nedostatke a vaš zahtijev nije u sukobu sa opštim pravilima struke, podacima koje ste naveli u testu ličnosti i cilju koji želite da postignete.

Povrat novca Potrošaču koji nema otvoren tekući račun izvršiće se elektronskim putem poštanskom uplatnicom u roku od 5 dana od dana prijema povrata.

U slučaju povrata sredstava kupcu koji je prethodno izvršio plaćanje nekom od platnih kartica, djelimično ili u cjelosti, a bez obzira na razlog vraćanja, povrat se vrši isključivo putem VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja. To znači da će banka na zahtjev prodavca obaviti povrat sredstava na račun korisnika kartice.

Svaki naš program je izrađen po specifikaciji klijenta i glavnica rada stručnog tima se obavlja prvi dan programa, prilikom analiza, izrade kartona i režima klijenta. Zato je važno naglasiti da klijent NEMA pravo na povrat novca:

1. Na osnovu laičke procijene o kvalitetu i sadržaju stručnog sadržaja programa koja nije potkrijepljena argumentima, niti ima nedvosmisleno uporište u stručnoj literaturi.
2. Na osnovu predomišljanja, novonastalih okolnosti u svom životu poput bolesti, selidbe, nedostupnosti interenta, godišnjeg odmora ( u tom slučaju ima pravo na korekciju programa ).
3. Na osnovu izostanka rezultata, uzimajući u obzir činjenicu da rezultat ne zavisi isključivo od samog programa, već od klijentovog poštovanja zadatog programa koje zbog online rada nije moguće iskontrolisati.
4. Na osnovu greške tima koja je nastala bez njihove krivice, zbog prećutkivanja važnih informacija od strane klijenta ( u tom slučaju klijent ima pravo na korekciju aktuelnog režima ).
5. Na osnovu pogrešne lične interpretacije i očekivanja kako program treba da izgleda. Prije uplate programa svaki klijent pristupa detaljnim konsultacijama i garantujemo samo sadržaj koji smo prilikom njih ponudili. Atika ne može da odgovara za nepodudaranje sa klijentovim očekivanjima ako ih prije uplate nije precizno naveo i dao nam priliku da mu kažemo da ne radimo na taj način.
6. Ukoliko je program uplatio samoinicijativno, odbijajući konsultacije i upoznavanje sa sadržajem programa.
PREUZMI REKLAMACIONI LIST

Reklamacije

Reklamacije

Članom 25. – član 31. Zakona o zaštiti potrošača Republike Srpske i članom 56. Zakona o zaštiti potrošača Republike Srbije definiše se način, uslovi i postupak rješavanja prigovora (reklamacije) kupca/potrošača zbog nesaobraznosti prodaje robe putem sajta atika.net i ostvarivanja prava kupca/potrošača na prigovor.

Zahtjev za reklamaciju može se dostaviti putem maila na adresu: reklamacije@atika.net

Prilikom podnošenja ZAHTJEV ZA REKLAMACIJU kupac/potrošač je dužan da:

– dostavi popunjen reklamacioni list, a koji je moguće preuzeti ovdje
– u reklamacionom listu navede razloge reklamacije i ponudi način rješavanje iste;

Osnovanost zahtjeva za reklamaciju utvrđuje nadležna komisija. Odgovor na izjavljenu reklamaciju potrošaču će biti poslat u roku od sedam (7) radnih dana od dana prijema iste.

Polisa privatnosti

Polisa privatnosti

Posjetom našeg sajta i / ili registracijom prihvatate i saglasni ste sa praksom opisanom u našoj Polisi privatnosti.
Atika d.o.o. Banja Luka se obavezuje da štiti vašu privatnost i garantuje upotrebu ostavljenih informacija u skladu sa Polisom Privatnosti opisanom ispod:
• Ko smo mi
• Koje informacije prikupljamo
• Kako koristimo ove informacije
• Sigurnost podataka
• Ko još može videti vaše informacije

KO SMO “MI”:

Svaka lična informacija kupca/potrošača dostavljena ili prikupljena na sajtu atika.net kontrolisana je od strane Atika d.o.o. Banja Luka. Svi naši zaposleni potpisuju ugovor o zaštiti privatnosti podataka i čuvanju poslovne tajne, pa su sve informacije koje nam dostavljate u potpunosti zaštićene.

KOJE INFORMACIJE PRIKUPLJAMO:

Tokom konsultacija sa Atika d.o.o. agent prodaje će vam tražiti informacije neophodne za preporuku odgovarajućeg programa poput težine, zdravstvenog stanja i cilja koji želite da postignete našim programom. Da bismo vam dostavili odgovarajući račun za uplatu i predstavili cijenu u vašoj valuti, neophodno je da agentu prodaje otkrijete državu iz koje želite da uplatite i osnovne kontakt informacije (ime i prezime, adresa, email adresa…) a nakon izvršene uplate, dužni ste da nam date podatke o imenu i prezimenu uplatioca, načinu i vremenu izvršene uplate, kako bismo uplatu mogli da nađemo na izvodu i pustimo vas na program.

Pored navedenih podataka, prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o uslugama koje naši posjetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posjećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica i omogućili korisnicima jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu.

Kao i većina sajtova, koristimo “cookies” (pitati Google za pojašnjenje) kako bi smo prikupili odredjene informacije.. Informacije koje automatski dobijamo ovim putem ukljucuju vašu IP adresu kojom ste povezani na internet, naziv vašeg kompjutera, browser i operativni sistem kao detalje o internet konekciji sa koje pristupate.

KAKO KORISTIMO OVE INFORMACIJE:

Sve informacije se čuvaju u skladu sa internom polisom o privatnosti i mogu biti upotrebljene za:
1. Provjeru kvaliteta i isporuku usluge,
2. Pružanje podrške kupcu/potrošaču,
3. Pomoći pri sprečavanju prevara (provjera kreditne kartice),
4. Vođenje vaše istorije kupovine.

Prilikom kreiranja naloga na Atika d.o.o. dajete saglasnost sa gore navedenim stavkama o upotrebi podataka.

SIGURNOST PODATAKA:

Vaša bezbjednost je garantovana jer Atika d.o.o. koristi najnovije bezbjednosne mjere da zaštiti vaše podatke prilikom pregledanja sajta ili kupovine.

KO JOŠ MOŽE VIDJETI VAŠE PODATKE:

Pored ovlašcenih zaposlenih u Atika d.o.o. vaše podatke možemo ustupiti ovlašćenom državnom organu na njihov explicitni zahtev radi kontrole rada naše firme.

ZABRINUTI STE ZBOG:

Ako imate bilo kakva pitanja ili komentare vezane za korisničku privatnost ili za Atika d.o.o. Polisu Privatnosti ili ste već poslali informacije koje ne želite da mi imamo, molimo vas da nas kontaktirate na našu email adresu i informacija će biti što je prije ispravljena ili uklonjena na vaš zahtjev.

Ukoliko smatrate da ova polisa ne zadovoljava ili da je mi nismo ispoštovali u bilo kojem pogledu, kontaktirajte nas kako bi smo vam pomogli i riješili sve nedoumice.

Podrška i reklamacije:

Bilo koji problem vezan za uslugu kupljenu putem online prodaje možete rješiti kontaktom na bilo koji od dole navedenih podataka:

• Emailom na email adresu: reklamacije@atika.net
• Poštom na Atika d.o.o, Đure Jakšića 10,
78000 Banja Luka, RS/BIH


Samo za one koji žele

V.I.P. tretman!

Select your currency
BAMBiH konvertibilna marka
EUR Euro