Ranije sam uzimala najveći tanjir i jela sve ispred sebe, oči su bile gladne. Na Atika programu zavoljela sam namirnice koje nikad nisam voljela. Obukla sam odjeću koju sam nosila u srednjoj školi.

Tu gde sam sad ne bih bila da nije Atika tima, posebno moje divne nutricionistkinje koja me nikad nije kritikovala kada bih napravila neku grešku koja bi mi samo naškodila, nego me je gurala da nastavim dalje bez da ponovim istu grešku.

Ne mogu a da ne pohvalim i psihologa, ona mi je bila najpotrebnija kad bih pala i odustajala. Bila je tu za mene kako bi me posjetila zašto sam se uopšte na Atika programu.

Sandra Štakić: 26kg manje bez gladovanja

Mama sam dve divne devojčice i preduzetnica. Moj dan je pun obaveza oko posla, djece i naravno kućnih poslova, s obzirom da se to neće samoodržavati. Ne mogu da kažem da sam se lako uklopila u ritam redovnog treninga, kuvanja više obroka dnevno, jer je ipak početak bio pomalo težak.

Od Atika nutricioniste dobijala sam savete kako da spremim obroke unapred i tako organizujem sebe u svom haosu da ne bi često dolazilo do kriznih momenata. Ipak, kriza je bilo, ali srećom imala sam veliku podršku supruga.

Za ovih godinu dana sa vama sam naučila da ispravim svoje prethodne greške, i naučila zdrav način pripreme hrane. Naučila sam kako da se suzdržim i kažem sebi dosta.

Sandra Štakić: 26kg manje bez gladovanja

Pre Atika programa, kupaći kostim je bio moj neprijatelj. Nisam smjela da se fotografišem, a ako se to desi, bilo bi me strah pogledati fotografije. Izbjegavala sam druženja, jer sam osjećala tuđe poglede i znala sam šta misle: “Zašto si to sebi dozvolila?”.

Nakon fotografija sa rođendana moje kćerke, obećala sam sebi da moram nešto da promijenim. Takvo nezadovoljstvo nisam mogla da podnesem. Tada sam odlučila da se javim vama za pomoć.

Evo me danas srećna i nasmijana zahvaljujući vama. Za godinu dana na Atika programu izgubia sam 26 kilograma. Bez gladovanja! Jedući isključivo zdravu, izbalansiranu ishranu.

2760