Majka sam dvoje djece, djevojčica ima 6 godina, a dječak 10 mjeseci, tako da sam još na porodiljskom odsustvu, ali mi uvijek fali vremena. Kad sam počela sa Atika programom, najveći strah mi je bio kako ću uskladiti obroke pored dva izbirljivca u kući, ali smo se suprug i ja dobro organizovali. Nerijetko je on spremao moje obroke dok sam ja završavala obaveze oko djece ili radila trening.

Zbog viška kilograma mi je bilo teško da se sagnem i dohvatim nešto s poda, leđa su me boljela dok sam nosila bebu, bila sam umorna i troma. Penjanje uz brdo je trajalo tri puta duže nego sad. Kap koja je prelila čašu nezadovoljstva je bio momenat kad sam shvatila da sam došla do kilaže s kraja trudnoće.

Sanja Dević: Lakša sam za 23kg

Najviše su mi smetali stomak i ruke, jer sam celi život imala jače noge i to pripisivala genetici, ali sada kad su mi sve hlače koje nisam mogla navući ni preko butina ogromne, shvatila sam da nije sve u genetici!

Bila sam veoma odlučna za promenu i tad sam se sjetila da je jedna poznanica pre pet godina za samo mesec uz Atiku napravila čudo. Nađem vas na Instagramu i gledajući sve fantastične transformacije, shvatila sam da je to moj put. Sa samom odlukom je navirao i strah kako ću bez slatkiša, kako uskladiti samo svoje obroke i obroke mojih izbirljivaca, kako ću vežbati kad to nikad nisam voljela. Ali kad sam dobila prvi program već sam bila fascinirana raznovrsnošću jela. Nije bilo nikakvih većih kriza. Dosta su mi pomagali zadaci psihologa, u smislu da vidim konkretne učinke i kažem samoj sebi da sam uspjela.

Sanja Dević: Lakša sam za 23kg

Na program sam stupila 10. novembra, a prvi i jedini put ga prekršila za Badnje veče, tad ne odolih maminoj piti i dimljenom šaranu. Rekla sam to i nutricionisti i psihologu, bile su zadovoljne što sam odmah nastavila sa režimom.

Ja sam inače dobar đak, tako da još uvek striktno poštujem planove. Nekad poželim da pojedem keks, ali dobro ga pomirišem i kažem samoj sebi da nije vrijedno da nakon toliko vremena kršim.

Sanja Dević: Lakša sam za 23kg

Sa izgubljenim kilogramima se osjećam kao leptirić, brža sam u svemu, nasmijana, raspoloženje je definitivno na višem nivou i više se fotografišem. Divim se onom što je Atika tim uradio od mog tela, zaista ne bih ni do pola puta stigla bez vas.

3492