Slabo se krećem, jer je posao uglavnom vezan za kancelariju. Kući uglavnom imam obaveze kao i svaka majka sa četverogodinjim dječakom punim energije. Nije mi predstavljalo problem pronaći vrijeme za promjenu, već sam tješila sebe da se volim baš onakvom kakva jesam.

Od malena sam vodila borbu sa viškom kilograma. Htjela sam da se vratim makar na kilažu prije trudnoće. Probala sam svaku moguću dijetu, išla u teretanu…

Kada bih se pogledala u ogledalu i vidjela taj ogromni stomak, imala sam misao da je nemoguće skinuti ga ikad. Izgubila sam samopouzdanje i utjehu nalazila u slatkišima.

Stefana Mladenović: Izgubila 24kg i poboljšala kondiciju

Na porođaj sam otišla sa 91 kilograma, a kada sam prestala sa dojenjem kilogrami su samo dolazili i ja sam se sve više osjećala tromo i bezvoljno. Zamislite samo mene sa 93 kilograma kako trčim, a moje noge ne mogu to da podnesu. Nisam mogla da vežem pertle na patikama a da mi to ne predstavlja problem. Potrčati za djetetom bila je nemoguća misija.

Bila sam nezadovoljna svojim izgledom, bez samopoudanja, mrzovoljna i konstantno nervozna, sve do jednog razgovora sa bratom koji me motivisao da se pokrenem i dovedem u red. Atiku sam pratila godinama i gledajući transformacije prethodnih članova, odlučila sam da izaberem baš ovaj program.

Iako sam u početku bila skeptična, razuvjerila sam se kada sam skinula prvih pet kilograma i imala sam osjećaj da ću da poletim. Postala sam energičnija i dan za danom je prolazio bez da sam imala pomisao da pojedem nešto što ne bih trebala. Kada su krize nastajale, uz rad sa psihologom sam ih uspješno savladala.

Kada sam prvi put pojela parče torte nakon pet mjeseci programa imala sam mučninu i bolove u stomaku. Poslije toliko godina, napokon sam zadovoljna svojim izgledom. Osjećam se dobro i ljudi mi kažu da zračim i da izgledam odlično.

Stefana Mladenović: Izgubila 24kg i poboljšala kondiciju

Najveću podršku sam dobijala od supruga, ali i od kolega na poslu.Posebno sam srećna što sada mogu da uđem u butik i da mogu da biram odjeću koa mi se zaista dopada, a ne onu koja će prikriti moje nedostatke.

Zahvalna sam Atika timu na svemu, posebno na tome što više neću gledati na hranu kao na utjehu i neću sebi dozvoliti da se prejedam i dovedem sebe u situaciju da opet vidim sebe depresvinu i bezvoljnu. Ovo što vidim sada u ogledalu ne bih dala ni za šta na svijetu. Hvala što ste mi vratili osmjeh na lice.

4159