Kao djevojka sam bila fit bez imalo muke i izuzetno zahvalna genetici. Međutim, u trudnoći sam dobila nekih 13 kg i nakon toga je određena cifra konstantno stajala na vagi, a u cjelokupnom prilagođavanju novoj ulozi prosto nisam mogla da se vratim vježbanju, pravilnoj ishrani, odnosno, tada nisam znala za Atiku.

Dani su prolazili, a ja sam bila sve dalje od zgodne djevojke kojoj je sve lijepo stajalo. Na ideju da krenem sa Atika programom sam došla zbog drugarice koja je postigla odličan rezultat sa vama, a i zbog činjenice da sam odložila tri para farmerica koje su pukle na meni.

Takođe, bila sam motivisana jer se slabo krećem i radim od kuće u tri smjene, što takođe pridonosi konstantnom stresu i pojačava želju za hranom. A ono što bih kao majka istakla kao bitan motiv jeste da želim da budem zdrava i barem se potrudim da postanem bolja verzija sebe.

Pribojavala sam se u početku kako će sve da izgleda na programu, da li će mi se dopasti hrana, ali kada sam dobila prvi plan ishrane u potpunosti sam bila zadovoljna i što mi je bilo najinteresantnije nisam imala oscilacije u smislu da mi je “padao” šećer.

Zorana Popović: Izgubila sam 6 kg u prvih 10 dana programa

Zadovoljstvo je bilo još veće kada sam izgubila 6 kg u prvih 10 dana. U druge dvije faze sam gubila po 1kg. Dakle, u konačnici sam izgubila ukupno 8 kilograma.

Naravno, imala sam krize kada mi je trebalo malo više komponenti u užini ali tada bih se obratila nutricionisti, koja me uvijek ohrabrila i shvatila i dala smjernice šta da uzmem da prebrodim krizu.

Ono što mi je bilo malo teže jeste planiranje i odlaženje u nabavku, ali to je jedini način da ne zapadnemo u zamku da pojedemo što ne bi trebalo.

Program sam najčešće kršila slatkišima uz svog sina, ali se nisam obeshrabrila i samo sam nastavila dalje govoreći sebi da nisam robot i da imam pravo, ukoliko sam svjesna da se to neće ponavljati. Istakla bih da su treninzi bili moja oaza mira od sat vremena, nisu prenaporni, a efikasni su. Imala sam dojam da smo trener i ja kao neki najbolji drugari, jer je atmosfera jako opuštena. Sada sam željna treninga i sigurno ću nastaviti redovno trenirati, jer sam si dokazala da se odlični rezultati mogu napraviti i u kućnim uslovima. Sada imam više samopouzdanja, energije i srećnija sam.

2060