Pokušavala sam hrono ishranom i raznim drugim dijetama da postignem neke rezultate, ali ništa nije urodilo dvocifrenim brojem manje kao Atika program.

Moj dan se sastoji od druženja sa prijateljima i učenja. Što se vremena tiče, ono za mene nije bilo nikakav izazov, niti problem za početak dijete. Najveći problem koji sam imala je moja ovisnost o slatkišima i neredovna, nezdrava ishrana.

Najkritičnije tačke na mom tijelu su stomak, ruke i struk, kojeg do prije dva mjeseca nije ni bilo. Iskreno, nakvikla sam na sebe sa viškom kilograma i nisam to doživljavala kao neki pretjerano veliki problem s obzirom da sam znala da se nosim sa tim.

Najveća motivacija za novi početak sa Atika programom su bili zdravlje i moja mama. Sedmicu prije uplate Atika programa otišla sam sa mamom u kupovinu farmerica, ali nisam ulazila čak ni u najveće brojeve. Krivila sam materijal farmerica, rajsfešlus i slično, dok mama nije rekla da je vrijeme da preduzmemo nešto povodom moje kilaže.

Takođe sam strastveni pušač i nekoliko puta mi se desilo da imam osećaj kao da su mi pluća u grlu, za šta sam krivila cigarete, ali je zapravo najveći problem bila moja debljina.

Sestra od ujaka je nakon porođaja uplatila Vaš program i kada sam vidjela njene rezultate, odlučila sam da i ja probam.

Prvi dani programa mi nisu bili teški, kao ni svi ostali. Nakon uplate Atika programa radi se test ličnosti u kojem naglasimo šta volimo da jedemo a šta ne. To mi je olakšalo čitav proces i zbog toga nisam odustala, jer sam veoma probirljiva po pitanju hrane, naročito povrća.

Sa Atikom se ni u jednom trenutku nisam osećala kao da sam na dijeti, niti je to za mene predstavljalo mučenje niti izgladnjivanje. Čak sam nekoliko puta jela i kada nisam gladna, čisto da ne preskačem obroke.

Navikla sam sebe da jedem kada sam stvarno gladna, a ne kad su mi oči gladne. Krizu sam uglavnom imala pred cikluse, ali sam svaki slatkiš koji bih u tom trenutku pojela, zamjenila šoljicom kafe ili jednom voćkom.

Trudim se da čak i nakon završetka programa istrajem. Osjećam da mi se organizam drugačije ponaša otkako ga poštujem i osjećam se mnogo bolje. Veći dio odjeće koju imam mi je već za dva broja veći. U obimu sam izgubila više od 20 cm zbog čega sam prezadovoljna. Imam još 7-8 kg do svog cilja, ali uz ovakav napredak, sigurno neću da odustanem.

23486