Uplatom na bilo koji račun humanitarne akcije u svrhe liječenja oboljele djece možete da kupite Atika program “Ostani fit”. Akcija traje od 1. oktobra do 1. novembra.

Zatrpani sopstvenim problemima, često preskačemo preko životnih priča u kojima stres i strah ne spavaju, misleći da ćemo tako izolovani od stvarnosti potisnuti njihovo postojanje.

Međutim, htjeli se mi pomiriti sa tim ili ne, postoje djeca čiji svaki trenutak života zavisi od dobre volje pojedinaca. Hajde da im damo priliku da njihovi mali životi postanu veliki.

Humanitarna akcija: Pomozi oboljeloj djeci i Ostani fit

Svakodnevno ulažemo novac u stvari koje nam nisu neophodne, već su nam nametnute kao potrebne. Upravo taj novac nekome može promijeniti život.

Ovim putem pozivamo sve male i velike ljude, da sačuvaju zdravlje naše djece, ali i svoje, tako što će uplatiti novac na račun bilo kojeg bolesnog djeteta i na taj način kupiti Atika program “Ostani fit”.

Uplate se vrše direktno na račune predviđene za humanitarne akcije u svrhe liječenja oboljele djece. Možete odabrati bilo koji račun za koji postoji zvanična akcija. Jedini uslov je da se prije uplate javite našem timu, kako biste dobili jedinstveni sigurnosni kod koji ste dužni unijeti prilikom uplate. Na ovaj način, izbjegavamo bilo kakve zloupotrebe, pokušaje da više ljudi iskoristi jednu uplatnicu za kupovinu nekoliko programa ili na bilo koji način ostvari korist nauštrb bolesne djece.

Humanitarna akcija: Pomozi oboljeloj djeci i Ostani fit

Program koji dobijate uplatom donacije uklučuje:

  • pristup sali u kojoj se nalaze osnovni treninzi za tijelo u tri intenziteta i dva dodatna treninga za
  • kritične zone
  • online dnevnik za praćenje progresa
  • zid za razmjenu iskustava i recepata sa ostalim članovima
  • opcija Minut znanja sa edukacijama o ishrani.

USLOVI UČEŠĆA:

1. Novac možete uplatiti na račun bilo kojeg bolesnog djeteta za koje postoji ZVANIČNA, LEGALNA i JAVNA humanitarna akcija.
2. U svrsi uplate OBAVEZNO je napisati: Od Atike za ( ime djeteta ). Samo tako možemo znati da uplatnica nije korištena i za druge svrhe.
3. Prilikom uplate je OBAVEZNO unijeti jedinstveni sigurnosni kod koji dobijate od našeg tima prodaje. Uplatnice bez sigurnosnog koda se ne prihvataju jer na taj način garantujemo roditeljima da samo jedna osoba može koristiti jedan program i da nema bilo kakvih zloupotreba.

21599