Atika program je godinama najpopularniji online program za mršavljenje u regionu, pa se često nameće pitanje: Koliko se njim tačno može smršati za 30 ili 90 dana! Odgovor na ovo pitanje je kompleksan jer zavisi od niza faktora od kojih su samo neki: početna kilaža i tjelesno stanje klijenta, godine, postojanje otežavajućih okolnosti (npr. zdravstveni problemi), ograničenja u ishrani (npr. post, intolerancije), te broja odrađenih treninga na sedmičnoj bazi i broja prekršenih obroka. Međutim, da bismo udovoljili vašoj znatiželji, pitali smo naše pratioce sa društvenih mreža da sa drugima podijele svoja iskustva i dobili sljedeće odgovore.

Jednomjesečni program je program koji kupuju oni nesigurni u naše metode rada ili svoju disciplinu. Sadrži kompletnu uslugu od strane nutricionista, trenera, psihologa, doktora i farmaceuta.

Prve sedmice dolazi do gubitka suvišne tečnosti i nadutosti, druge se vide prvi rezultati a do četvrte su promjene već jako uočljive. Kada je riječ o brojkama, one variraju a u nastavku smo vam izdvojili nekoliko.

Koliko se može smršati uz Atika program? Koliko se može smršati uz Atika program? Koliko se može smršati uz Atika program? Koliko se može smršati uz Atika program? Koliko se može smršati uz Atika program? Koliko se može smršati uz Atika program?

Za tromjesečni program se uglavnom odlučuju oni koji žele brze ali i drastične i dugotrajne rezultate. Program omogućava brze rezultate jednomjesečnog paketa ali zahvaljujući 60 dana dužem trajanju, nakon prvih mjesec dana dolazi do drastične transformacije, tako da mnogi klijenti za 90 dana tijelo transformišu do neprepoznatljivosti.

Posebna prednost ovog programa je dugotrajnost rezultata, jer je period od 90 dana minimalan period koji je neophodan za smanjenje apetita i iskorjenjivanje nezdravih navika, pa polaznici programa uz praćenje smijernica godinama održavaju rezultate.

Koliko se može smršati uz Atika program? Koliko se može smršati uz Atika program? Koliko se može smršati uz Atika program? Koliko se može smršati uz Atika program? Koliko se može smršati uz Atika program? Koliko se može smršati uz Atika program? Koliko se može smršati uz Atika program? Koliko se može smršati uz Atika program?

Ukoliko ste zainteresovani za brzo mršavljenje na našem online programu, kontaktirajte nas na Facebook stranici ili Instagram profilu. Rezultate naših članova potražite na Atika transformacije.

8680