Djeca su najveće bogatstvo društva. Zato smo sa oduševljenjem prihvatili prijedlog fondacije Za porodicu, da njihovi članovi ostvare poseban popust na naše usluge.

Popust za višečlane porodice

Fondaciju Za porodicu, osnovao je Dragan Dakić, otac četvoro djece i vizionar koji nije želio da bude pasivni posmatrač problema, već da učestvuje u njihovom rješavanju. Magistrirao je na Pravnom fakultetu u Banjoj luci, a 2017. godine odbranio doktorsku disertaciju na Pravnom fakultetu Univerziteta u Kragujevcu. Nakon toga se povećuje promovisanju tradicionalnih vrijednosti i osnivanju infrastrukture za pomoć porodicama na ekonomskom, obrazovnom, socijalnom i kulturnom planu.

Priliku da ga ugostimo i upoznamo se sa njegovim planovima, dobili smo u sjedištu naše kompanije, gdje nam je predstavio moderan, dinamičan i uzbudljiv plan brige o ovim kategorijama. Tom prilikom, ugovoreni su brojni popusti za članove udruženja, čiji je cilj da višečlanim porodicama režime koji unaprijeđuju zdravlje, izgled i psihu, učinimo pristupačnijim.

Ovom prilikom pozivamo udruženja i fondacije sličnog tipa da nam se jave kako bi njihovi članovi mogli da ostvare popust na naše proizvode i usluge, te nam ukažu na koji način možemo doprinjeti njihovom radu.

2532