Imala sam 73 kg u trenutku dolaska na Atika program a sada imam 68 kg ali i veću mišićnu masu a manje masti. Osjećam se savršeno, puna sam energije i sve to prati osmjeh na licu.

Moj radni dan izgleda ovako: ustanem u 6.30h i idem na posao, radim do 15h i nakon toga imam slobodno vrijeme. Izazov je bio da promijenim način ishrane jer previše sjedim ali i da konačno počnem da treniram. Moje kritične tačke su kao i većini butine, stomak i zadnjica. Ja se cijeli život bavim rekreativnim sportom kao sto su vožnja bicikla, roleri, grupni treninzi ali sam u nekim periodima pravila velike pauze i sve manje vremena imala za to kao i za pravilnu ishranu. Tako sam dobila masti i višak nekih 5kg upravo na tim mjestima, stomak i butine. Najviše mi je smetalo to sto nijesam mogla da nosim kratke majice.

Zbog viška kg sam se osjećala umorno, bez energije i volje da ponosno prošetam gradom. Situacije koje su me podstakle na promjenu su ustvari trenuci kad gledam svoje stare slike i vidim da ja to ustvari mogu i da sam se samo malo izgubila.

Svetlana Nikčević: Sa 73kg na 68kg

Kao što sam već napisala nedostajalo mi je da nosim kratke majice, šorc velicine M i tako nesto slično. Pronašla sam u ormaru svoje stare komade odjeće koje sam oblačila kad sam bila zadovoljna svojim izgledom i rekla sebi: opet ces ih obući. I tako je sve krenulo. Moje promjene su počele upravo tad. I kako su dani prolazili sve sam bila zadovoljnija, čak sam dobijala komplimente od drugih ljudi, što me je podstaklo da nastavim ka cilju jer što više nešto postižemo dobijamo nove ideje da napravimo nešto od sebe.

Tako sam se obratila Atici da mi pomognu u promjenama. Pratila sam ishranu, treninge i sve kako treba dok ne vidim čokoladu koju odmah uzmem i pojedem (ono kao jedan je život) i onda mi krivo jer se osjećam debelom i kao da sam ukrala sebi nešto. Zato sam sebi rekla: ako želis da obučes onaj šorc ispratićeš program kako treba bez “hvatanja krivina”.

Što se tiče treninga, trenirala sam redovno 3 puta nedeljno i osjećaj je bio savršen. Nakon treninga mi nije padalo na pamet da prekršim program ishrane. Zahvaljujući timu Atike, uspjela sam obući opet svoj stari šorc i opet nosim kratke majice.

Svetlana Nikčević: Sa 73kg na 68kg

Sad se prema hrani ophodim drugačije, ako sam gladna ne poletim za grickalicama i slatkisima nego za nekom šopskom salatom. Kad sam umorna napravim sebi šejk od povrća i voća koji mi daje snagu i ne dozvoljava da pojedem čokoladicu. Kad čekam red na kasi ne uzimam više čokoladice nego okrenem glavu od njih jer vec u korpi imam voće. Imala sam 73 kg u trenutku odluke za promjenom a sada imam 68 kg ali i veću mišićnu masu a manje masti. Osjećam se savršeno, puna energije i sve to prati osmjeh na licu.

ATIKA TIM je najbolji!!!

2885