Internet je pokrenuo eru dostupnosti svih informacija. Savjetodavnu ulogu, koju su nekada imali doktori, stručnjaci i porodica, polako ali sigurno preuzimaju članci na portalima, influenseri i tematske grupe društvenih mreža. Ovakav razvoj događaja, donio je širu perspektivu sa jedne ali i nemogućnost selekcije istinitih informacija sa druge strane.

Iz tog razloga, odlučili smo da naš tim proširimo dr Jasminom Karabegović kako bismo upotpunili našu ponudu i klijentima pružili mogućnost da o njihovom izgledu i zdravlju brinu profesionalci koji ovoj oblasti pristupaju iz različitih uglova.

Jasmina je specijalista porodične medicine koja u svojoj biografiji ima i master studije nutricionizma, pa predstavlja savršen balans između zdrave ishrane i medicine.

Njen glavni fokus unutar našeg tima je kreiranje obroka za specifične grupe klijenata (trudnice, dojilje) I pomoć našim nutricionistima i trenerima da zdravstvene probleme klijenata, te ograničenja u ishrani I stilu života, sagledaju I iz medicinskog aspekta.

https://player.vimeo.com/video/360257592

Više o Jasmini, te njenim motivima priključivanja našem timu, pogledajte u propratnoj emisiji.

2958