Majka sam troje djece, pa samim tim nemam mnogo slobodnog vremena. Ustajanje je skoro svakog jutra oko 6h. Taj nedostatak vremena, bez obzira što sam bila na porodiljskom odsustvu, mi je bio glavnim problem i tokom moga procesa transformacije. Nutricionista mi je zbog toga uvijek izlazio u susret, na jelovniku su me čekali obroci brzi za pripremu i uvijek smo tražili zajednička rješenja.

Šta doprinosi postizanju uspjeha na Atika programu?

Po mom mišljenju, volja je isključivo najbitnija. Kada sebi zacrtaš cilj, ne postoji prepreka koja to može spriječiti. U svemu treba biti uporan i istrajan, pa i u režimu ishrane koji donosi zasiguran predivan osjećaj u vlastitoj koži i koji vrijedi svakog odricanja.

Moje kritične tačke su bili kukovi i stomak, ali stomak mi je najviše smetao. Zbog toga sam počela razmišljati o Atici. U jednom momentu sam “prevagnula” da krenem sa promjenom jer više se nisam mogla tako loše osjećati u sopstvenoj koži. Bilo je kriza, ali već poslije prvih 15 dana su promjene bile vidne. I onda, kada vidiš da to vodi ka nekom uspjehu, nastavljaš dalje sa osmijehom da se boriš sa svim izazovima.

Aleksandra Koprivica – Nedostatak vremena sam savladala jednostavnim obrocima

Sa kojim izazovima se najčešće susreću Atika klijenti?

Kao što sam prethodno rekla, meni je najveći problem bio taj nedostatak vremena gdje sam bila sama sa troje male djece, jer mi je suprug u inostranstvu. Tako da sam se sama izborila sa svim izazovima uz pomoć moga tima.

Ali, opet se vraćam na volju, jer bez nje nema ništa. Sve je do vas! Ako na Atika program gledate kao na dijetu, bolje je da ni ne počinjete jer je ovo sasvim drugačije od klasične dijete. Ovaj program nas uči na koji način da posmatramo hranu, kako da se prema njoj ophodimo i koja je njena suštinska uloga u našim životima.
Uz Atiku sam zaista mnogo toga naučila i hvala Vam na tome beskrajno!

Da li vraćanje na kilažu od prije poroda podrazumijeva izgladnjivanje?

Svakodnevno slušam mnogobrojne komentare: “ Wow, da li je moguće da si ti rodila troje djece?” Ili: “Svaka čast, izgledaš fenomenalno, mora da ništa nisi jela kada si uspjela vratiti svoju kilažu”.

Ali, to je daleko od istine, uz Atika program se nikada nisam izgladnjivala, samo sam dobila izbalansirane obroke, taman toliko da čovjek uopšte ne osjeća glad. Najbolja je izjava moje majke: Bože, Sandra, ti stalno nešto jedeš, a opet gubiš kilograme”. Ovdje bih se baš nadovezala da poenta i jeste u tome da imaš redovne i izbalansirane obroke da bi došli i rezultati i da to skidanje kilograma ne bi bilo kratkotrajno.

Aleksandra Koprivica – Nedostatak vremena sam savladala jednostavnim obrocima

Na koje sve aspekte ličnosti utiče gubitak kilograma?

Naravno, zdrava ishrana i gubitak kilograma su uticali da postanem vedrijeg duha, nasmijana, poletna, ništa mi nije teško i sve radim sa elanom. Jednostavno rečeno, srećna sam u svojoj koži i zadovoljna svojim izgledom. Vratilo mi se i samopouzdanje što se vidi u mom konstantnom posjećivanju butika i naručivanju online odjeće.

Sve u svemu, Atika je jedno predivno iskustvo i svakome bih isto preporučila. Svaki momenat odvojenog vremena sa Atika timom vrijedi jer je uz njih sve moguće. A, Vama drage moje dame i gospodo, želim poručiti sljedeće: “ Samo pratite i poštujte program i rezultati će biti tu! Volja i upornost su ključ uspjeha!”

1528

Aleksandra Koprivica – Nedostatak vremena sam savladala jednostavnim obrocima