Novembar je mjesec u kojem promovišemo zdravlje! Atika, kao dugogodišnji zagovornik zdravih navika, je i ove godine nastavila tragom svojih ideala i ovaj put izložila svoje ideje uživo, te sa posjetiocima tržnog centra Delta razmijenila utiske o zdravim režimima ishrane i treninga.

U Banjaluci, dana 19. novembra, posjetioci tržnog centra Delta su imali priliku obaviti besplatne konsultacije sa našim nutricionistom i posavjetovati se o temi ishrane, fitnesa i zdravih navika. Osim konsultacija, brojni posjetioci su mogli besplatno preuzeti svoj režim ishrane, dok im je nutricionista dao dodatne smjernice u skladu sa njihovim dnevnim potrebama, prehrambenim navikama i eventualnim problemima sa zdravljem.

Zašto baš promocija zdravlja?

Povod našeg susreta sa sugrađanima, baš na ovaj način, je svakako činjenica da je jedanaesti mjesec poznat kao mjesec promocije očuvanja zdravlja i zdravih navika. Na primjer, 14. novembar je poznat kao Svjetski dan dijabetesa, a kako naši timovi svakodnevno rade i sa klijentima koji imaju određene zdravstvene probleme, uključujuči i dijabetes, željeli smo bliže predstaviti posjetiocima naš sistem rada i naravno, motivisati ih da i sami krenu u zdrave promjene i očuvanje zdravlja, bez obzira imaju li probleme sa zdravljem ili ne.

Dani zdravlja u Banjaluci

Koliko je ova tema probudila interesovanje kod naših sugrađana, pokazuju i fotografije, a oduševljenje prezentovanim rezultatima koje su postigli naši članovi je imalo poseban motivišući efekat. „Imam probleme sa štitnom, a ne pazim na ishranu, možete li mi Vi pomoći?“ ili „Imate li savjete kako da prebrodimo zimu bez prekomjernog debljanja?“ su samo neka od pitanja na koje je naš tim odgovarao i kako vidimo po odazivu novih klijenata, uputio im precizne i dovoljno argumentovane odgovore koji su ih podstakli da učine promjene već od narednog ponedjeljka.

Da li je očuvanje zdravlja bauk?

Budući da je Atika kompanija čiji se rad odvija online, preko savremene i klijentima prilagođene platforme, posebna čar je bila dopustiti posjetiocima da uživo vide kako izgleda naš tim kojeg čine mladi i obrazovani ljudi. Dakle, stručnjaci u ovoj oblasti su takođe ljudi i očuvanje zdravlja i transformacija tijela nije bauk!

Dani zdravlja u Banjaluci

U prilog tome govore komentari i poruke naših dugogodišnjih klijenata kojima je žao što nisu mogli uživo prisustvovati i provesti vrijeme sa nama, te njihovi apeli Banjalučanima da posjete Deltu i ugrabe zlata vrijedne savjete.

Bilo nam je zadovoljstvo što smo na ovaj način, pokazujući znanje tima i rezultate naših klijenata, razbili mitove o zdravim navikama i brojnim marketinškim trikovima, te pomogli posjetiocima da bojažljive i znatiželjne poglede zamjene osmijehom i istinskom željom za napretkom!

1744

Dani zdravlja u Banjaluci