Nakon poroda, osjećala sam da imam sve više kilograma, bila sam sebi ogromna i krenuli su mi bolovi u koljenima i tad sam shvatila da je vrijeme za promjene i uplatila sam Atiku koja mi je pomogla prije trudnoće. Izazov mi je bio manjak slobodnog vremena, smjene na poslu a i potpuna posvećenost djetetu. U toku programa, shvatila sam da sam imala izgovore i odlučila sam da to promijenim. Zahvaljući tim promjenama izgubila sam 21kg i sad mi je doručak redovan obrok a ranije sam znala da ga preskočim.

Iz kojeg razloga sam krenula sa Atikom?

Bila sam klijent Atike prije dvije i po godine i tada sam postigla jako dobre rezultate i usvojila sam određene zdrave navike. Tad sam shvatila da uvijek mogu i računati na ovaj program ukoliko bude potrebno.

Dugo vremena sam uspjela da održim rezultate koje sam postigla i u toku trudnoće nisam se mnogo ugojila. Međutim, nakon poroda dobila sam osjećaj da se kilogrami samo gomilaju, odnosno da se sve vrijeme gojim. U jednom trenutku pogledala sam se u ogledalo i sama sam sebi bila ogromna. Primjetila sam da osjećam bolove u koljenima i znala sam da je to od težine. Iskreno, sve je krenulo da mi smeta, smetala sam sama sebi.

Pokušavala sam da smršam uz pomoć nekih dijeta koje sam pronašla na internetu, ali naravno, to nije dovelo do rezultata. Shvatila sam da imam sam jedan izbor i to najbolji izbor a to je Atika i uplatila sam program Tako Lako.

Dragana – Uz Atiku sam izgubila 21kg i uvela sam doručak kao obavezan obrok!

Kako su izgledali prvi dani na programu?

S obzirom da sam znala kako izgleda ishrana tako da nisam osjetila određeni strah zbog promjene ishrane i pripreme obroka, čak naprotiv, osjetila sam uzbuđenje jer znam da se nalazim u pravim rukama.

Upravo iz tog razloga ne mogu da kažem da sam imala krizu, tačnije, zaista nijednog dana nisam imala krizu što se tiče ishrane. Nisam imala ni poteškoće što se tiče treninga jer sam ga radila svaki drugi dan.

Takođe, nisam osjećala da mi određena hrana nedostaje jer sam u ishrani imala i obroke koje sam i sama pravila. Ako se nekad desilo da bih voljela da pojedem pizzu onda bih to pomenula i nutricionisti i dobila sam recept za pizzu sa kvalitetnijim sastojcima.

Dragana – Uz Atiku sam izgubila 21kg i uvela sam doručak kao obavezan obrok!

Koje promjene sam ostvarila u toku programa?

Naučila sam da sam koristila izgovore za svoj višak kilograma. Odnosno, smatrala sam da sad nakon poroda i sa malim djetetom i sa opisom posla koji je zahtijevao i rad na terenu ne mogu se posvetiti boljim i kvalitetnijim izborima u ishrani ili po pitanju fizičke aktivnosti. Ali, nakon samo prvih nekoliko dana shvatila sam da su to bili izgovori.

Usvojila sam jednu od najvažnijih navika a to je da imam doručak svaki dan koji nije prekasno. Ranije sam znala da doručak preskočim ili da jako kasno doručkujem gdje je to prije ručak nego doručak.

Atika mi je pomogla da promijenim način života i slobodno mogu da kažem kako Atika nije dijeta, već je to stil života i iz tog razloga svakoj osobi bih preporučila ovaj program. Sve možeš da jedeš, nećeš se dovesti do toga da se izgladnjuješ, obroci nisu zahtjevni a kilogrami nestaju!

648