Ja sam bila na Programu po dijagnozi iz razloga jer imam inzulinsku rezistenciju i PCOS i imala sam probleme sa kičmom. U toku programa, uz pomoć stručnog tima, nisam imala veće krize i nisam imala napade gladi kao i prije. Shvatila sam da sam imala i kvalitetne obroke a to je velika razlika u odnosu na prije. Usvojila sam zdrave navike, izgubila sam 20kg i zahvalna sam stručnom timu i Atici na tome.

Iz kojeg razloga sam krenula sa Atika programom?

Moj dan je bio u potpunosti ispunjen i to sa poslovnim i privatnim obavezama. Znala sam da ustanem rano u 6h i doručkujem ono što mi je bilo pri ruci. Nakon doručka sam vodila djecu u vrtić i nakon toga sam išla na posao koji je bio fizički težak.

Prije nego bih došla po djecu u vrtić išla sam da nabavim sve potrebne namirnice ili da obavim druge privatne obaveze.

Iskreno, mogu da kažem kako sam bila u haosu i da nisam mnogo vremena sebi posvetila. Međutim, kako je vrijeme odmicalo, shvatila sam da je važno da brinem o svom zdravlju i o sebi. Nisam bila ni zadovoljna svojim izgledom ali mi je zdravlje bilo na prvom mjestu.

Za Atiku sam znala i prije jer sam bila na programu nakon poroda ali tad nisam bila disciplinovana pa u trenutku kad sam odlučila staviti zdravlje na prvo mjesto znala sam da je Atika najbolji izbor jer tu imam pristup doktora, nutricioniste, trenera i psihologa.

Šta sam postigla u toku programa?

Kao što sam pomenula, ranije sam bila na programu Atike i tad sam izgubila i 10kg ali nisam bila disciplinovana, nisam bila organizovana i nisam uočila suštinu programa a to je da razvijam zdrave navike i da, u skladu sa tim, pozitivno utičem na svoje zdravlje.

Odlučila sam da je najbolje da krenem sa Programom po dijagnozi. Znala sam da je to dobar izbor jer sam imala probleme sa inzulinskom rezistencijom, PCOS a imala sam i poteškoće sa kičmom. Na ovom programu imala sam i pristup cijelom timu a to je doktor, nutricionista, trener i psiholog.

Ponekad sam imala krize i znalo se desi da nekad i prekršim sa režimom ishrane ali sam se uz pomoć nutricioniste i psihologa vratila na praćenje ishrane. Uz pomoć nutricioniste naučila sam kako određeni slatkiš utiče na mene i moj organizam i tad sam shvatila da ću promijeniti viđenje hrane i kombinovanje namirnica.

Kako je vrijeme odmicalo gubila sam kilograme i uvidjela sam da imam više energije. Na kraju samog programa uvidjela sam da sam izgubila 20kg i to je bio veliki uspjeh.

Osjećala sam se ugodno u svom tijelu i sad sam i htjela da se uslikam (kad sam u određenoj prilici) a prije je to bilo nezamislivo.

Na kraju samog programa shvatila sam da nemam i napade gladi koje su se nekad znale desiti na osnovu mog zdravstvenog stanja kao i načina života i neredovnih obroka. Ponosna sam na sebe jer sad imam i više energije, ne osjećam se tromo i stekla sam bolje navike u životu.

Vesna – 20kg manje uz inzulinsku rezistenciju i PCOS

Da li bih nekome preporučila Atiku? 

Veliki broj mojih prijatelja su klijenti Atike a i svim drugim ljudima bih preporučila ovaj program. Smatram da je ovo siguran put ka uspjehu i da je samo potrebno da pratite ishranu i da radite trening redovno i rezultati su tu. Moram naglasiti da ovdje ne mislim samo na gubitak kilograma već mislim na poboljšanje zdravstvenog stanja i načina života.

I želim naglasiti da ako osoba voli slatkiše, uz pomoć Atike, može da pripremi i zdravije opcije i da nauči da može da jede slatkiše ako je u balansu sa ostalim namirnicama.

1206

Vesna – 20kg manje uz inzulinsku rezistenciju i PCOS