Moj svaki dan počinje od 7h ujutru. Rano ustajem jer radim u restoranu i hotelu. Na poslu sam od 9h do 21h. Imam jako malo vremena za sebe, zbog toga mi je bio izazov da se javim Atika timu i krenem sa programom. Razlog moga javljanje jeste što više nisam mogla gledati u ogledalu svoj stomak, bedra, kao i tonu celulita.

Kao i svaka žena, imala sam mnogo odjeće u ormaru, ali je nisam mogla obući. Nisam se osjećala ugodno, sve me je stezalo. Stomak mi je djelovao trudnički. Tako je došao dan kada sam se odlučila zaustaviti i okrenuti se zdravijem načinu života. Atika je bila moj izbor jer je podrazumijevala učenje novih navika koje ću moći poslije programa praktikovati.

Una Grbić – Radujem se kupovini u S veličini

Kako odoljeti nezdravoj hrani?

Početak je, kao i svaki drugi, bio težak. Iako radim u restoranu u kojem mi je dostupno izobilje hrane, spremala sam sebi obroke i nosila na posao. Najčešće su mi se javljale krize za slatkišima koje imala naviku često konzumirati. Ali, da odolim iskušenju mi je pomagala jedna narukvica koju sam nosila stalno na ruci i opominjala me je da sam na programu.

Prvu grešku sam napravila tokom prvog mjeseca programa kada sam pojela parče torte. Zbog toga me je toliko grizla savjest da sam sutradan odradila trening ujutro i naveče. Inače, treninge sam odrađivala svakodnevno, prijali su mi i osjećala sam se dobro.

Una Grbić – Radujem se kupovini u S veličini

U čemu se sve može pronaći motivacija?

Sa timom sam svakodnevno bila u kontaktu. Zaista su susretljivi da odgovore na sva moja pitanja i nedoumice. Mogu slobodno reći da mi je čitav tim bio desna ruka i ogroman “vjetar u leđa” da napredujem i dođem do željenog cilja.

Prema hrani sam se odnosila tako da nisam više jela 3 komada mesa, nego jedan. Koristila sam trikove da pravim čorbe za dva dana, tako sebi olakšam pripremu, a nema bacanja hrane.

Program sam krenula sa 75 kilograma, a poslije izgubljenih 12 kilograma za dva mjeseca, osjećam se zdravo, zategnuto i srećno! U kupovinu idem sa osmijehom jer znam da ću sebi kupiti ono što sam zamislila u svojoj veličini S. Sve u svemu, mnogo sam srećna i ponosna na svoju transformaciju.

Una Grbić – Radujem se kupovini u S veličini

Znam i da je moj Atika tim ponosan na mene jer su uspjeli da od jedne mlade žene naprave čudo koje je ona zamislila. Zaista, svim ljudima preporučujem Atiku. Potrebno je samo imati svoj cilj u životu u koji je neophodno ulagati i biti uporan. Zato savjetujem svima da ne čekaju na ostvarenje svojih ciljeva, da žive kvalitetniji i zdraviji život. I, svima želim mnogo dobrih rezultata.

Još jednom, veliko hvala najboljem Atika timu!

2507

Una Grbić – Radujem se kupovini u S veličini